Florek na allegro?
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
Re: Florek na allegro?
Na pudełkach jest napis "Made in Slovakia", czyli powstały po 1 stycznia 1993. JJ zaczęło produkcję w 1994, więc jest to pewnie oryginalne opakowanie z "okresu przejściowego".
.
Ostatnio zmieniony wt, 11 maja 2010, 18:58 przez almagra, łącznie zmieniany 1 raz.
Heh, zgodnie z przewidywaniami:
"Witamy,
Skontaktował się z nami Użytkownik "elektrolampy" i poinformował, że otrzymał zakupiony przedmiot:
Transformator blocking generatora ramki TGRB (926483584)
Kupujący twierdzi, że przedmiot nie jest w pełni zgodny z opisem.
Allegro z zasady nie ingeruje w przebieg transakcji, ale w trosce o pełne bezpieczeństwo Użytkowników zdecydowaliśmy się wysłać taką informację. Zachęcamy do kontaktu e-mailowego lub telefonicznego z kontrahentem w celu wyjaśnienia wątpliwości.
(...)"
Czyli zgłosił do alleogórów że trafko nie jest zgodne z opisem. Czyli jakie jest? W opisie nie było słowa na temat czy jest dobre czy uszkodzone więc jakie by nie było jest zgodne z opisem... http://www.allegro.pl/item926483584_tra ... _tgrb.html
No to się chłop obudził po miesiącu z letargu...
To że nie zapłacił całej należnej sumy to już pewnie zapomniał...
"Witamy,
Skontaktował się z nami Użytkownik "elektrolampy" i poinformował, że otrzymał zakupiony przedmiot:
Transformator blocking generatora ramki TGRB (926483584)
Kupujący twierdzi, że przedmiot nie jest w pełni zgodny z opisem.
Allegro z zasady nie ingeruje w przebieg transakcji, ale w trosce o pełne bezpieczeństwo Użytkowników zdecydowaliśmy się wysłać taką informację. Zachęcamy do kontaktu e-mailowego lub telefonicznego z kontrahentem w celu wyjaśnienia wątpliwości.
(...)"
Czyli zgłosił do alleogórów że trafko nie jest zgodne z opisem. Czyli jakie jest? W opisie nie było słowa na temat czy jest dobre czy uszkodzone więc jakie by nie było jest zgodne z opisem... http://www.allegro.pl/item926483584_tra ... _tgrb.html
No to się chłop obudził po miesiącu z letargu...
To że nie zapłacił całej należnej sumy to już pewnie zapomniał...
Ostatnio zmieniony śr, 24 marca 2010, 19:15 przez Brencik, łącznie zmieniany 1 raz.
- Furman Zenobiusz
- 1250...1874 posty
- Kontakt:
Napisz do allegro i przedstaw sytuację, może wrzucą mu ostrzeżenie albo coś.
Zrobione. Już im pisałem jak nie zapłacił należnej kwoty za transakcję... ale umyli ręce...Furman Zenobiusz pisze:Napisz do allegro i przedstaw sytuację, może wrzucą mu ostrzeżenie albo coś.
- Marcin K.
- 6250...9374 posty
Brencik, teraz Ci nie zależy, nawrzucaj mu na e-mail i zablokuj, to debil, pewnie i tak spłynie to po nim jak po kaczce ale ulżysz sobie 

μ Ω Σ Φ π
SQ9MYU
SQ9MYU
Zablokowałem go od razu po tej aukcji.
Z nawrzucaniem narazie odczekam hehe.
Z nawrzucaniem narazie odczekam hehe.
Florek ma 2 konta? elektrolampy i....? Bo chce oba wrzucić na czarną listę...
A można tak na allegro wrzucić czyjeś konto na czarną listę bez jakiejkolwiek transakcji z delikwentem?
- Tomasz Gumny
- 1875...2499 postów
- Kontakt:
Właśnie to zrobiłem, profilaktycznie. A do tej pory nawet nie wiedziałem, że istnieje taka lista.painlust pisze:A można tak na allegro wrzucić czyjeś konto na czarną listę bez jakiejkolwiek transakcji z delikwentem?
Tomek
-
- 625...1249 postów
- Kontakt:
http://tubes.homeunix.com/forum/viewtopic.php?id=4
Ale pojechał po bandzie!
Ale pojechał po bandzie!
Poszukuję 1R5T.
Elektr0n (przedostatni znak to zero)megabit pisze:Florek ma 2 konta? elektrolampy i....?
http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=5132017
hehehheheheheheheh w końcu może za moja sprawą i kilkoma mailami, zgłoszeniami, raportami i prośbami do allegro.
hehehheheheheheheh w końcu może za moja sprawą i kilkoma mailami, zgłoszeniami, raportami i prośbami do allegro.
- Thereminator
- 6250...9374 posty
Biedaczek, nie zdążył ci wystawić negatywa... 

Ostatnio zmieniony ndz, 4 kwietnia 2010, 21:09 przez Thereminator, łącznie zmieniany 1 raz.
W teorii nie ma różnicy między praktyką a teorią. W praktyce jest.
..za to ja mu zafundowałem.Thereminator pisze:Biedaczek, nie zdążył ci wystawić negatywa...![]()