SZECHEREZADA

Lampowe odbiorniki telewizyjne i wszystko co jest z nimi związane.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp

Awatar użytkownika
kaem
625...1249 postów
625...1249 postów

Post autor: kaem »

Trzeba przyznać, że Diora starała się z telewizorami w latach 60. Przynajmniej jeżeli chodzi o design i "bajery". Kineskop a'la 25 cali, trzy głośniki... Może właśnie z powodu tego starania się, były to za dobre odbiorniki jak na ówczesne czasy późnego Gomułki.
Odróżnić niepodobna czy gra orkiestra czy aparat, a muzyka wychodzi tak głośno, że kilkanaście par tańczyć może.
Awatar użytkownika
zbieracz55
500...624 posty
500...624 posty

Re: SZECHEREZADA

Post autor: zbieracz55 »

cirrostrato pisze:Dział trochę zasypia więc piszę tu.Potrzebuję ściankę tylną,panel przedni na kineskop,panel pod przednie potencjometry,gałki z przodu(czyli WSZYSTKIE plastiki na obudowie) lub kompletną obudowę do Szecherezady.Właśnie kurier dostarczył ten TV,paka super solida,podpisałem,kurier odjechał,rozpakowałem...Mają ISO9001-2000 a TV roz..bali aż miło.Od paru godzin reklamuję,zmieniłem telefon(chyba ten nr jak się wyświetlał to nikt nie odbierał...).Nigdy więcej przesyłek z telewizorem w środku(ten był pierwszy).Jeszcze raz gorąca prośba o te plastikowe elementy.Szecherezada to jeden (niegdyś) z bardziej luksusowych TV i od dawna na to cudo polowałem.PLN albo wymiana na np.6P6S,6P6SE,6P3S (NOS) lub tp.
Witam
Dalej potrzebujesz jakieś części do szeherezady? Możliwe, że będę mógł Ci pomóc.
Odezwij się na pw. :wink:
ODPOWIEDZ