Witam! Potrzebuję jednak scalaka UL1111N, oraz stabilizatora UL1550L. Miałem w zapasach UL1111, na którym budowałem obrotomierze ze wskaźnikiem diodowym do "Malucha", ale to było w ubiegłym wieku. Jeśli ktoś takimi dysponuje, to proszę o pomoc. Mogą być używane.
Marconi pisze:Witam! Potrzebuję jednak scalaka UL1111N, oraz stabilizatora UL1550L. Miałem w zapasach UL1111, na którym budowałem obrotomierze ze wskaźnikiem diodowym do "Malucha", ale to było w ubiegłym wieku. Jeśli ktoś takimi dysponuje, to proszę o pomoc. Mogą być używane.
Podaj swój adres na PW -chyba, że mieszkasz w Warszawie - to Ci wyślę zwykłym listem. Mam parę sztuk. W.
Wszystkie szczelne złącza przeciekają a każda rura po skróceniu jest za krótka - trzecie prawo Murphy'ego.
Prawdopodobnie tak, tyle że głęboko zakopane więc się nie wychylałem. Jak się zdecydujesz na UL1550 - podaj adres. Wolisz w obudowie plastik czy metal?
Witam! Radio odzyskało sprawność dzięki wyrozumiałości i pomocy Kolegów z forum! dzięki.
Telewizorku, dzięki świetnej intuicji, która jak widać Cię nie opuszcza masz swoje zasługi w diodowym wskaźniku sygnału mojego Śnieżnika. Padł tranzystor, który mi podesłałeś od serca. No cóż pomogłeś kuzynowi