Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
Pozwolę sobie zacytować całość, bo jest niemalże podręcznikowym przykładem reakcji na zwrócenie uwagi. Oczywiście, możesz traktować takie uwagi tak jaby ich nie było i pisać jak chcesz, świadczy to tylko o twojej kulturze i szacunku z jakim traktujesz współdyskutantów. To wolny kraj i nikt ci z tego powodu krzywdy nie zrobi (choć admin może cię w każdej chwili wyrzucić z forum - to jego prywatna własność i on tu ustala takie reguły jakie chce. Z 'Admin ma zawsze rację włącznie')front247 pisze:sądzę że bardziej od formy liczy się treść ,tym bardziej ze jest to forum ,
o tematyce malo merytorycznej,ludzie rozwiązują tu raczej konkretne problemy.Myśle ponadto że,bardziej ludzki ,nawet chodnikowy styl rozmów
,jakie prowadzą tutaj ludzie ,sprzyja lepszym kontaktom,i lepszemu zrozumieniu ,danego problemu.
Stąd wnioskuje ,ze ''Pan Moderator",albo;nie ma co robić,albo ma przerost ambicji,lub po prostu czuje się zakompleksiony ,w ten czy inny sposób.
Dlatego też podobne uwagi ,będę w przyszlości traktowal tak,jakby ich nie bylo.
Krótko mówiąc-no comment...
Powód jest prosty;urąga to naczelnym zasadom pomocy międzyludzkiej,
tak na tym,jak i na innych forach.
Pozdrawiam.
Swięta Klara na wysokościach. Jak już wspomniałem Bogiem nie jestem i w związku z tym nieomylny też nie jestem. I jak popełnię błąd to mogę go popawić o ile go zauważę (albo ktos to zrobi za mnie). I zauważ, że ja nie 'wytykam' nikomu literówek czy pomyłek, ale zwracam uwagę na naprawdę rażącą pisownię. Brak jakiegokolwiek znaku interpunkcyjnego, wielkiej litery, czy 'joosch' zamiast 'już' raczej nie jest czyjąś pomyłką wynikającą z szybkiego pisania.Boguś pisze:Tomku ja nie jestem od poprawiania, zgłoszania czy wytykania. Ty sam tak samo jak każdy inny uzytkownik powinieneś starać się i dbać o poprawnosc pisowni, a nie zasłaniać sie palcówkami czy omsknięciami ale dawać innym przykład poprawnego pisania, a Ty tego jak widze wcale nie robisz.
Ja poprawiam swoje błędy jak są na czerwono, bo często razi mnie styl mojej wypowiedzi i błędy jakie popełniamAlek pisze:
Ktoś powyżej miał pretensje, że błędy są zaznaczane na czerwono.
Korekty błędów nie dokonuję dla swojej przyjemności. Jeśli taką czynność podejmuję to oczekuję efektów w postaci poprawy pisowni.
Jeśli komuś nie podobają się czerwone literki w jego poście to proszę bardzo-jest opcja edycji swoich postów, zawsze można odkreślić kolor. Do tej pory takie odkreślanie to duża rzadkość. W sumie szkoda, bo zmusza to do minimalnego wysiłku sprzyjającego zapamiętaniu pisowni wyrazu.