Witam z Irlandii

Przed wypowiedzią bardzo proszę o zapoznanie się z regulaminem tego działu.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp

Auidoslave
10...14 postów
10...14 postów

Re: Witam z Irlandii

Post autor: Auidoslave »

Pisze z Irlandii.
Nie mam Polskiego oprogramowania a wiec tez i Polskich trzcionek.
Moje posty beda wiec bez ogonkow pod, i kropek nad literami.
Przez rok sledzenia watkow na tym forum wydawalo mi sie ze jest ono o lampach i urzadzeniach na nich opartych.
Teraz widze ze to forum amatorow ortografii i probowania dowartosciowania sie przez wyszukiwanie bledow u innych.
Awatar użytkownika
TooL46_2
1875...2499 postów
1875...2499 postów

Post autor: TooL46_2 »

CZCIONEK Thereminatorowi nie chodzi o ogonki przy polskich CZcionkach (sam ich, jak widzisz, nie uzywam). Chodzi o kwestie gramatyki i ortografii...

Jesli chodzi o kit z tubedepot. Male te trafa wyjsciowe jak na koncowke na 4 lampach na kanal. Plus lampy 6005 do wybitnie liniowych nie naleza. A i ich pojemnosci wejsciowe nie sa powalajace (bedzie Ci gore cielo). Ciekaw jestem, czy te 20kHz jest w rzeczywistosci osiagalne...
Pozdr,
-Tomek Drabas
________
‎"One should not pursue goals that are easily achieved. One must develop an instinct for what one can just barely achieve through one's greatest efforts."
—Albert Einstein

tomdrabas.com
Auidoslave
10...14 postów
10...14 postów

Dzieki
klik

Post autor: klik »

Thereminator pisze:Co to jest "kaplet"? Nawet w słowniku tego słowa nie ma.
Ano, jeśli imć Moderator w swej łaskawości pozwoli, wyjaśnię zacnemu Koledze jak to,
z owym "kapletem" było. Owóż wystaw sobie Dobrodzieju, że kaplet ów Capulettim
się mienił, do czasu wszakże, kiedy z Montecchim w zwadę wszedł.
No i jak to drzewiej w Weronie bywało, rapierów dobyli, a że Montecchi rębajłą był
przednim, tedy tak chwacko Capulettiego sprawił, że z niego jeno kaplet się ostał :lol:
Czołem Całej Kompaniji
Andrzej Kowalik
Auidoslave
10...14 postów
10...14 postów

To moj ostatni post tutaj.
Wszystkim ktorzy wypowiedzieli sie odnosnie tematu serdecznie dziekuje za porady i uwagi.
Pozostalym wypowiadajacym sie w tym watku dziekuje za przypomnienie jak pomocni sa Polacy, i dlaczego warto bylo sie wyprowadzic z tego pieknego kraju.

Milego uzytkowania forum.
Pomocy bede szukal na forach zagranicznych
Awatar użytkownika
akordeonista
500...624 posty
500...624 posty

Post autor: akordeonista »

Auidoslave pisze:To moj ostatni post tutaj.
Wszystkim ktorzy wypowiedzieli sie odnosnie tematu serdecznie dziekuje za porady i uwagi.
Pozostalym wypowiadajacym sie w tym watku dziekuje za przypomnienie jak pomocni sa Polacy, i dlaczego warto bylo sie wyprowadzic z tego pieknego kraju.

Milego uzytkowania forum.
Pomocy bede szukal na forach zagranicznych
Chociaż nie jestem fachowcem lampowym doskonale Kolegę rozumiem. Po wejściu na triodę również spotkałem się z uwagami różnych przemądrzałych i pewnych siebie "belfrów". Na szczęście nie stanowią, jak sądzę większości. Jeśli jednak Kolega opuści forum, proszę liczyć na mnie w sprawach dostępności i ew. cen w Polsce. Adres email - emilkowy jak mówi moja córka :) - mogę podać na PW. Pozdrawiam WZ.
Wszystkie szczelne złącza przeciekają a każda rura po skróceniu jest za krótka - trzecie prawo Murphy'ego.
klik

Post autor: klik »

różnych przemądrzałych i pewnych siebie "belfrów".
Nieśmiało informuję, że wysłałem PW (skargę na [patrz 1 zdanie wyżej]) do administratora forum,
jak też do kolegi Audioslave (co by się nie przejmował)
Pozdrawiam
andy
admin
administrator
Kontakt:

Post autor: admin »

Jak domniemuję - wątek nie będzie się rozwijał "merytorycznie" więc go zamykam :? .
Zablokowany