Wzajemne usytuowanie transformatorów

Transformatory głośnikowe, międzystopniowe, sieciowe.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp

Awatar użytkownika
jdubowski
moderator

Re: Pytanie do jdubowski

Post autor: jdubowski »

baba pisze:Nie wiem co się stało, ale nie mogę wejść na Pana stronę www :cry:
Baba
Idzie o moja stronkę?

Problem wynika z tego że serwis redyrekcji domen prv.pl sie był rozłożył :(

Link alternatywny to:

http://pi64.bytom.sdi.tpnet.pl/jarek/EL34/
Z tym że na razie na stronce nic nie ma, poza linkiem do "konkurencyjnego" forum ;)

Pozdrawiam,
========== Mente et malleo ==============
Jaroslaw Dubowski, Bytom jdubowski@interia.pl
========== Mente et malleo ==============
Awatar użytkownika
baba
25...49 postów
25...49 postów

Link do strony

Post autor: baba »

Dziękuję za nowy odnośnik. Sprawdziłam. Działa :) . Przystępuję do "śledzenia" :wink:
Baba
Awatar użytkownika
Waldemar D.
625...1249 postów
625...1249 postów

ekranowanie traf

Post autor: Waldemar D. »

a.
Ostatnio zmieniony wt, 22 listopada 2005, 18:53 przez Waldemar D., łącznie zmieniany 1 raz.
lsd
4 posty
4 posty

Re: ekranowanie traf

Post autor: lsd »

Waldemar Dekański pisze:Ekranowanie laminatem miedziowanym jest super ale głównie w celu poprawy samopoczucia.
Koleżanko Babo, czy kręcimy toroidem lewą czy prawą ręką?
Pozdrawiam.
Panie Dekański, obserwuję, co pan wypisuje na forze trioda i zdaje się, że przekracza pan pewne granice. Nie neguję pana wyjątkowej wiedzy na temat lamp i wszystkiego, co się z nimi wiąże, ale na miłośc boską: NIECH PAN NIE WYKORZYSTUJE SWOJEJ PRZEWAGI W TAK NISKI SPOSÓB, panie Dekański. Teksty powyższego typu wykazują, iż nie ma pan szacunku dla osób, które wiedzą mniej niż pan, panie Waldemarze Dekański. Nie wspomnę już o szacunku dla kobiet, a taką niewątpliwie jest pani BABA. Był pan osobą, którą uważałem za kulturalną. Z naciskiem na "był" oczywiście, panie Dekański.
łączę różne wyrazy
and we die young...
Awatar użytkownika
baba
25...49 postów
25...49 postów

Nieporozumienie

Post autor: baba »

Dziękuję za interwencję :) ale myślę, że zbyt poważnie zinterpretował Pan post Pana Waldemara. Ja traktuję go jako potraktowanie z lekkiego dystansu wałkowania przeze mnie sprawy obracania traf. Myślę, że taka była intencja postu.
Pozdrawiam wszystkich Panów na Forum.
Pozdrawiam Baba
lsd
4 posty
4 posty

Re: Nieporozumienie

baba pisze: zbyt poważnie
z tą powagą nie przesadzajmy. moją intencją było napiętnowanie lekceważącego i nadętego stosunku pana Waldemara Dekańskiego do osób, które potrzebują pomocy. nie kwestionuję jednak wiedzy pani interlokutora (pana Dekańskiego, rzecz jasna :)) czy jednak sam fakt udzielenia pomocy obliguje do tego typu zachowań? wątpię.
and we die young...
Awatar użytkownika
Waldemar D.
625...1249 postów
625...1249 postów

forum

a.
Ostatnio zmieniony wt, 22 listopada 2005, 18:55 przez Waldemar D., łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Waldemar D.
625...1249 postów
625...1249 postów

reakcja

a.
Ostatnio zmieniony wt, 22 listopada 2005, 18:55 przez Waldemar D., łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Romekd
moderator

Post autor: Romekd »

Panie Waldemarze
Cieszę się że ktoś taki jak Pan pojawił się na tym forum , gdyż rzetelna i dokładna wiedza w temacie audio jaką Pan niewątpliwie posiada ujęła równierz i mnie ,a sądze ,że niejedna osoba czytająca Pana posty skorzysta z niej. Jednak niech Pan zauważy ,że większa część piszących tu osób to amatorzy którzy chćą wymienić się swoimi doświadczeniami . Tak więc jest tu miejsce dla każdego z nas i proszę się nie zrażać wypowiedziami innych osób a jedynie uproscić formę przekazywania swoich spostrzeżeń i informacji a wtedy wielu z nas będzie wdzięcznych za przekazane tą drogą uwagi.

Pozdrawiam

Roman Darski
α β Σ Φ  Ω  μ π °C ± √ ² < ≤ ≥ > ^ Δ − ∞ α β γ ρ . . . .
lsd
4 posty
4 posty

Re: forum

Waldemar Dekański pisze: pouczających ignorantów będę tępił!
Czy ktoś mnie poprze?
nadal jestem zdania, że wiedza to zdecydowanie za mało... jeśli ma pan ochotę współpracować z innymi, to przecież warto ją przekazać, ale w sposób nie urągający innym. zdaje się, że odwraca pan kota ogonem panie Dekański. a co do "czynnika społecznego", to uważam, że ktoś powinien stać na straży konstruktywnej konwersacji i równouprawnienia tzw. fachowców i lamerów. w końcu wszyscy dążymy do tego samego celu. pozdrawiam.
LSD
and we die young...
ODPOWIEDZ