Gdybyś kiedyś chciał z węża przejść na krokodyla to "wdzianko" dla niego masz tutaj http://www.yourautotrim.com/bacrfale.html
Z tym, że to nie jest tolex tylko skay, ale za to znacznie grubszy niż nasze krajowe
Może nie powinienem tego akurat wtrącać w tym temacie, ale gdy ostatnio kupowałem czarny skay sprzedający dorzucił kilka próbek różnego rodzaju materiałów, między innymi wyglądające dużo lepiej (bardziej pancernie) ekoskóry lakierowane na cienkim filcu, szczególnie czerwona w pięknym krwistym kolorze mnie urzekła... następnym razem chyba zakupię właśnie te.
Super wyszło, ale... do żółtego wg mnie lepiej pasuje czerń niż nikiel/ narożniki rączka itd. Czarny panel i kremowe czikeny. Tak bym to zrobił. Oczywiście to jest moje zdanie i nie musisz się z nim zgadzać . Pomyśl kiedyś o żółtym tolexie. Wtedy to będzie już na prawdę zawodowstwo Na prawdę fajnie wyszło.
Będziesz dawał jakąś siatkę na front i tył head'a ? Biza na front?
Będzie czarna, dość gęsta siatka, plakietka od frontu, czarny panel z żółtymi napisami, gałki czarne.
Waham się co do bizy... To już takie ostatnie przymiarki ale za to łatwiej próbować więc pewnie spróbuję bizy choć jakoś nie mam przekonania.
Ladnie wyszlo Gratuluje! Zgadzam sie z painlust'em -- tez bym chyba nie dodawal bizy...
Pozdr,
-Tomek Drabas
________ "One should not pursue goals that are easily achieved. One must develop an instinct for what one can just barely achieve through one's greatest efforts."
—Albert Einstein tomdrabas.com
Ładnie, wygląda jak Customowy HandeWired ze słonecznej Kaliforni , a tu niespodzianka; krajowy. No ale dość długo to trwało. A próbki będą? Przy okazji; trafa jakie? Zdjęcie się nie powiększa, nie widać dobrze tych pięknych, ręcznych napisów. Jak dla mnie brakuje mastera na dwa kanały naraz. Rozumiem, że reprezentujesz tą firmę; http://www.snakepro.com.br/2009/index.asp ?
Nie zdążyłem zrobić fotki z tyłu a wzmacniacz mnie opuścił i ruszył w świat,
niemniej wzór panelu specjalnie załączam; polecam uwadze oznaczenie producenta traf!
PS:
Reprezentuję sam siebie
Teraz już wiem, po co ktoś tak się dopytywał jakiś czas temu...
MaciekR pisze:Nie zdążyłem zrobić fotki z tyłu a wzmacniacz mnie opuścił i ruszył w świat,
niemniej wzór panelu specjalnie załączam; polecam uwadze oznaczenie producenta traf!
PS:
Reprezentuję sam siebie
Teraz już wiem, po co ktoś tak się dopytywał jakiś czas temu...
Witam , mam takie skromne pytanie , kto jest producentem tych traf ? pozdrawiam .