Maciek1 pisze:Chamstwo które rozszerza się na elektrodzie doszło już do takiego poziomu ,że i ja zrezygnowałem z pisania na tamtym forum. Najgorsze chyba jest ,że smarkacze robiący podstawowe błędy i uważający się za guru w danej sprawie gdy się im te błędy wytknie (w dobrej wierze, by już ich nie popełniali) próbują w odwecie zmieszać wytykającego z błotem...
Nawet nie o to chodzi. To jest "normalka" na większości forów. Elektroda jest jeszcze gorsza. Mi chodzi o to, że moderatorzy "elki" sami prowokują sytuacje konfliktowe, a potem oczywiście zasłaniają się równie konfliktowym regulaminem.
Oto przykład mojego autorstwa:
http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewto ... highlight=
Jak widać, nikt mi nie odpowiedział. Gdybym pod spodem dopisał coś w rodzaju "no i co, nikt nie zna rozwiązania chociaż części problemów", natychmiast odezwałby się mod z "nagrodą" za "zaśmiecanie" forum, oraz z "uwagą", że post jest napisany niezrozumiale, nieczytelnie i rozwlekle. Ale gdybym chciał to wszystko (albo chociaż połowę z tego) zawrzeć w 1-2 zadaniach, to odpowiedzi byłoby kilkanaście (a że w stylu "ale dokładnie, podaj konfigurację, sprzęt, nie jesteśmy wróżkami", to cóż).
Więc następnym razem napiszę: "elo ziomy nie pomyka mi zgryw vhsa na kąpa poraćta co robic"