Pijam kawę w Warszawie
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
- gsmok
- 3125...6249 postów
- Kontakt:
Re: Pijam kawę w Warszawie
Piotr - a jak bywasz w Warszawie to w jakich mniej więcej okolicach miasta?
Pozdrawiam
Grzegorz Makarewicz 'gsmok'
Grzegorz Makarewicz 'gsmok'
- Piotr
- moderator
- Kontakt:

Z Białego(stoku) przez Częstochowę? Eeee...

Zazwyczaj po prostu przejeżdżam przez miasto na drodze Janki-Marki. Zatrzymuję się jak mam z kim wypić kawę.
Tym razem wyjątkowo będę przez dwa dni (sobota-niedziela) krążąc między S1, filharmonią i jakimś hotelem, jeszcze nie wiem jakim

W każdym razie jestem zmotoryzowany, więc żadna część miasta mnie nie odstraszy.
- Piotr
- moderator
- Kontakt:
Fotoreportażu niestety nie będzie, a był dobry materiał, gdyż odwiedziłem w sobotę Nuncjusza.
Najbardziej zakręcone tuby, jakie widziałem na własne oczy, do tego całkiem nieźle grające. Zastanawiam się jak by zagrały w salonie 60m^2, oczywiście dwie
Najprawdopodobniej w najbliższą sobotę znów śmignę przez Warszawę, tym razem bez koncertów. A propos - ktoś zawędrował do FN w niedzielę?
Najbardziej zakręcone tuby, jakie widziałem na własne oczy, do tego całkiem nieźle grające. Zastanawiam się jak by zagrały w salonie 60m^2, oczywiście dwie

Najprawdopodobniej w najbliższą sobotę znów śmignę przez Warszawę, tym razem bez koncertów. A propos - ktoś zawędrował do FN w niedzielę?
Pochwaliłbym sie, ale nie moglem.
Moze na nastepny koncert?
Moze na nastepny koncert?
- tszczesn
- moderator
- Kontakt:
To powiedz gdzie i kiedy będziesz, następny weekend mam wolny.Piotr pisze: Najprawdopodobniej w najbliższą sobotę znów śmignę przez Warszawę, tym razem bez koncertów. A propos - ktoś zawędrował do FN w niedzielę?
- Piotr
- moderator
- Kontakt:
A więc w sobotę przejeżdżam przez miasto, raczej wcześnie, czyli poło południa.
Kaka wspominał, że będzie. Może ukręcimy jakąś większą imprezę
Kaka wspominał, że będzie. Może ukręcimy jakąś większą imprezę

-
- 625...1249 postów
Piotrze,Kacprze i kto tam jeszcze
jeśli będziecie w pobliżu zapraszam,,właśnie "odkopałem" swój dawny singielek na GU50 

- Piotr
- moderator
- Kontakt:
Najnowsze wieści: będę wolny około 14.
Rozumiem, że spotykamy się u Nuncjusza. Mogę zebrać ekipę przejeżdżając przez miasto. KaKa ma na mnie namiar, więc możecie umawiać się z nim
Rozumiem, że spotykamy się u Nuncjusza. Mogę zebrać ekipę przejeżdżając przez miasto. KaKa ma na mnie namiar, więc możecie umawiać się z nim

- tszczesn
- moderator
- Kontakt:
No to beze mnie, Wyszków i to po południu jest mi zdecydowanie nie po drodzePiotr pisze:Najnowsze wieści: będę wolny około 14.

Tez mi nie po drodze do Wyszkowa, a KaKa juz pojechal o 14.20 do Poznania.
-
- 625...1249 postów
Szkoda,ale moje zaproszenie jest aktualne,jak będziecie mieli możliwość- szczerze zapraszam
- Piotr
- moderator
- Kontakt:
No to się nie udało tym razem.
Przepraszam was, ale miałem dość dużo spraw do załatwienia w najróżniejszych zakątkach Warszawy. Ktoś się spóźnił, później były korki i w ten sposób w okolicach 14 byłem wolny, ale tak zmęczony, że jedyne co przychodziło mi do głowy, to kawa z puszki i długa do Krakowa, jak najszybciej żeby nie zdążyć zasnąć. W sumie spędziłem grubo ponad 9 godzin w samochodzie
Może następnym razem będzie trochę luźniej. Przynajmniej mam taką nadzieję
Przepraszam was, ale miałem dość dużo spraw do załatwienia w najróżniejszych zakątkach Warszawy. Ktoś się spóźnił, później były korki i w ten sposób w okolicach 14 byłem wolny, ale tak zmęczony, że jedyne co przychodziło mi do głowy, to kawa z puszki i długa do Krakowa, jak najszybciej żeby nie zdążyć zasnąć. W sumie spędziłem grubo ponad 9 godzin w samochodzie

Może następnym razem będzie trochę luźniej. Przynajmniej mam taką nadzieję

- Piotr
- moderator
- Kontakt:
Wczoraj miałem przyjemność wypić dwie kawy, gdyż ugościli mnie Cirrostrato i Tszczesn. Zobaczyłem przy okazji dwie ciekawe kolekcje 

-
- 6250...9374 posty
..zwłaszcza moją (zresztą i tak nie całą)zwaloną jak leci na kupę z powodu(kończącego się na szczęście) remontu.Serdecznie dziękuję Piotrze za podwiezienie(z Krakowa!!) dwóch lampowych TV.Lazuryt208 już odkurzony,kompletny,śliczny,walczę z pętlą WN(do wymiany),czas zrobił swoje,sztywna jak stalowy drut.I zawsze zapraszam na kawę,teraz wiesz jak dojechać.