"Pifak" lampomaniaków
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
- Boski Miszcz
- 250...374 postów
- Kontakt:
To proste - trzeba konkretnie podać:
- Termin - jasno określić - kiedy start i kiedy koniec (jeden dzień czy impreza za miastem z noclegami) ?
- Miejsce - gdzie się spotkamy.
Najlepiej ten kto jest "na miejscu" imprezy. Wtedy zna wiele szczegółów - dojazdy, żarcie. Do tego cześć logistyczna - zasilanie, kable, jakiś głośniki, CD itd. Może i jakiś sprzęt pomiarowy - byłoby miało pomierzyć swoje dzieła.
Wnioskuję że impreza odbędzie w Wawie i chyba w siedzibie Fonaru?
Jeśli tak to warszawiacy do dzieła.
- Termin - jasno określić - kiedy start i kiedy koniec (jeden dzień czy impreza za miastem z noclegami) ?
- Miejsce - gdzie się spotkamy.
Najlepiej ten kto jest "na miejscu" imprezy. Wtedy zna wiele szczegółów - dojazdy, żarcie. Do tego cześć logistyczna - zasilanie, kable, jakiś głośniki, CD itd. Może i jakiś sprzęt pomiarowy - byłoby miało pomierzyć swoje dzieła.
Wnioskuję że impreza odbędzie w Wawie i chyba w siedzibie Fonaru?
Jeśli tak to warszawiacy do dzieła.
- tszczesn
- moderator
- Kontakt:
No więc tak:nuncjusz1 pisze:Mi jeśli to byłoby np. u Gsmoka udałoby się przywieźć kolumny na Fostexach plus któryś z moich wzmacniaczy,płytoteka też zasobna ale raczej na nośniku CD.Co do terminu dopasuję się.
Pozdrawiam
Proponuję początek lipca - uczniowie i studenci mają wolne, zaś sezon urlopowy powoduje że innym łatwieuj znaleźć wolne, pogoda na ogół jest zacna, a w Warszawie pusto.
Tylko pozostaje jeszcze kwestia - czy w Warszawie, czy gdzieś w plenerze, i czy jednodniową, czy kilkudniową imprezę robimy. Proszę o konstruktywne odpowiedzi :)
- Boski Miszcz
- 250...374 postów
- Kontakt:
Lipiec nawet by mi odpowiadał :-] jednodniowa impreza ja bym raczej reflektował tak na 2-3 dni jeśli to możliwe
w plenerze byleby był dostęp do sieci:)
Płytotekę ma skromną znajdą się i CD i winyle:)
Jak większości będzie pasował termin, a mi nic nie popsuje planów ,to się bym z przyjemnością zjawił:)

Jak większości będzie pasował termin, a mi nic nie popsuje planów ,to się bym z przyjemnością zjawił:)
- tszczesn
- moderator
- Kontakt:
Żadna sieć, po co drog rilla, słuchania starych radyj i podziwiania amplifikatorów?Boski Miszcz pisze:Lipiec nawet by mi odpowiadał :-] jednodniowa impreza ja bym raczej reflektował tak na 2-3 dni jeśli to możliwe :D w plenerze byleby był dostęp do sieci:)
Jak kilkudniowa to musze znać ilość chętnych, aby zarezerwować odpowiednią ilośc noslegów. Cena myślę nie przekroczy 50zł/noc. W przypadku wyprawy plenerowej chętni z ostatniej chwili zapewne mogliby się posiłkować namiotem.