Mam nietypową prośbę.
Osoba z tytułu ogłoszenia była mi bardzo bliska. Miałem wielkie wsparcie (schematy, części) w rozwijaniu hobby w czasach, gdy wszystkiego brakowało. Potem, w latach 90-tych, kojarzę, że pan Andrzej ogłaszał w Radioelektroniku chęć skupu lamp elektronowych ("Lampy i podstawki kupię"). Kontakt, z racji zamieszkania, miałem korespondencyjny, potem znajomość się urwała.
Czy ktoś z Forumowiczów kojarzy p. Andrzeja? Był absolwentem Politechniki Śląskiej, większość życia mieszkał w Warszawie.
Pozdrawiam-
Olgierd
Poszukuję informacji o p. Andrzeju Wojtowiczu z Warszawy
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
Re: Poszukuję informacji o p. Andrzeju Wojtowiczu z Warszawy
Proszę o kontakt na pw
Z grubym "opóżnieniem " zauważyłem ten post kolegi Olgierda . Dałem mu znać na poczcie.... Znam i mam kontakt z inżynierem Wojtowiczem .
Ps. Pan inżynier Andrzej Wojtowicz to znana , aktywna i zasłużona postać w dziedzinie " businessu radiotechnicznego" w bardzo dawnych latach w poprzednim wieku .Ponawiam informację tu na forum ,być może dotrze do kolegi Olgierda.
Ps. Pan inżynier Andrzej Wojtowicz to znana , aktywna i zasłużona postać w dziedzinie " businessu radiotechnicznego" w bardzo dawnych latach w poprzednim wieku .Ponawiam informację tu na forum ,być może dotrze do kolegi Olgierda.
-
- 100...124 posty
Dziękuję bardzo. Już napisałem na pw. Pozdrawiam