Panele na wzmacniacz, laminat, plexi

Wzmacniacze gitarowe, efekty i inne zagadnienia "okołogitarowe".

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp

Awatar użytkownika
Ghost
625...1249 postów
625...1249 postów

Re: Panele na wzmacniacz, laminat, plexi

Post autor: Ghost »

Jeśli komuś się wydaje że 100 zł za sztuke to dużo to powiem że w każdym punkcie w jakim pytalem o taka usługe nie zaśpiewali mi ceny niższej jak 200 zł tak więc moim zdaniem to jest całkiem dobra cena jak za panel o takich wymiarach jak mój
makrz
2 posty
2 posty

Post autor: makrz »

Do odpowiadania służy przycisk "odpowiedz" a nie "cytuj"
Witam
Dużo, dużo robią po 15gr za cm2 więc można sobie policzyć. U mnie na wsi chcieli 150 za sztukę.
cirrostrato
6250...9374 posty
6250...9374 posty

Post autor: cirrostrato »

Jak chcecie ekstremalnie tanio to zgadajcie się i zamówcie np. 100 sztuk, ja jak chcę np. nietypowe narzędzie to za 150-200zł jak śpiewa narzędziownia to łapię bez targów....Tak sobie przemyśliwam: któryś z kolegów projektuje ,,coś'' (ale coś ciekawego), zamawia 100szt. elementów nietypowych, dorzuca swoją marżę 100%( a nawet duuużo więcej np. 300-1000% a bank daje realnie 5% max...) i sprzedaje sukcesywnie w ciągu roku, wielu kolegów zdziwiło by się, jak niedrogo można się wtedy bawić. Wycięcie jednego otworu w chassis pod podstawkę nowal to koszt (start) 200zł plus prasa parę ton (mam...) ale zamówienie 500 otworków to zupełnie inne koszty. Może TRIODA (czyli MY) dorobiła by się np. typowych normalii do wzmacniacza np. stereo 2xPCL86, sam bym w to wszedł z niektórymi elementami.
ODPOWIEDZ