Tak wiem troche źle rozplanowałem ustawienie lamp preampu i do fendera trzeba będzie ciągnąc długie przewody w ekranie, ale nie ma się co bac bo przeciez będa w ekranie.
Pętla znaleziona gdzieś na forum, Marvel dawał ją do jakiegoś swojego wyrobu, tylko u mnie zamiast potencjometra stereo będą dwa potencjometry dry i wet.
Oczywiście na preclach.
W środku będzie też sporo "analogowej logiki" do sterowania przekaźnikami a planuje ich tam wstawić nie mało, footswitch ma mieć opcje:
ch1
ch2 (OD dumble)
ch3
bypass pętli
boost na kanale green (fender)
shift (fender)
PAB (dumble)
być może w przyszłości rozszerzę go o kontrolę nad pozostałymi przełącznikami, jakoś tak ostatnio wyszedłem z założenia że fajnie jest mieć wszystko pod nogą
miał być jeszcze reverb, ale kto wie, może jeszcze upchne bo nie mam jeszcze wstawionego gniazda FS a planuje analogowe 1wire, więc jak będzie małe, np jack stereo, to i jeszcze reverb gdzieś koło pętli wsadzę a chinche do niego od góry chassis.
Chassis wiercone oczywiście ręcznie. Zastanawiam sie czy nie pomalować go czy podrapac i w jakiś sposób ochronić przed paluchami lub tez do anodowania nie oddać.
Na razie tyle, postaram się w miarę na bieżąco chwalić się postepami i patentami których chcę tu trochę zastosować.
Włączniki power i standby z tyłu bo z przodu ciasno

W środku jeszcze nic nie ma, może jutro skończe projektować najważniejsze płytki, zasilacz już jest, zostały jeszcze preampy, sterowanie przekaźnikami zostawiam sobie na tak zwane potem.